Daglig leder
jonas@gjete.no
+4748239227
Jonas er utdannet gastronom ved Univserity of Gastronomic Sciences, Bra, Piemonte Italia. Han har jobbet med gastronomi i over 17 år og forsto tidlig viktigheten av et fornuftig landbruk, lokalmat, matglede og formidling av dette.
Han har vært involvert i Slow Food International og Økologisk Norge, han startet på kokkelinja og etter en kjapp tur innom Norges Handelshøyskole (hvor han raskt skjønte at han ikke kunne bli i fem år) reiste han til Piemonte og tok utdannelse innen gastronomi (for oss som er litt mindre nerd; bærekraftig mat- og drikkeproduksjon). Igjennom studietiden besøkte han store og små produsenter og bønder blant annet i Uruguay, Colorado (USA), Polen, Frankrike, Spania og i de fleste regioner i Italia.
Igjennom sin fartstid i restaurantbransjen har han jobbet med personalansvar og ledelse de siste 12 årene og ser viktigheten av et godt arbeidsmiljø. Han må ha gode systemer rundt seg og liker at ting rett og slett er på stell.
Med seg tar Jonas interessen for hva som egentlig er et bærekraftig landbruk, viktigheten av godt vertskap, lidenskap for formidling og stor kunnskap fra vinens verden inn i kommunikasjonsverden.
Fun facts om Jonas:
Kan sjonglere med flammer
Foretrekker alltid A3 ark, blyant og fargestifter
Bruker i snitt en time på å lage middag hver dag
Liker ikke blåmuggost
Jonas beste egenskaper:
Uanstrengt tålmodig
Verdsetter viktigheten av godt vertskap
Flink til å raskt få et overblikk over hvordan saker og ting henger sammen - stor tilhenger av helikoptermetoden
Jonas jobber med:
Salg, kundekontakt, produktutvikling. Sørger for at ting går slik det skal
Arbeidserfaring:
Daglig leder i Gjete
Vin- og drikkeansvarlig Baltazar Ristorante e Enoteca, Oslo
Restaurantsjef og vinansvarlig på Signalen Sjøbad, Nesoddtangen
Medeier av verdens vakreste vinbar Don Pippo i Bergen
Kjøkkensjef på Bakkastova, Flåm
Guide på vingården G.D Vajra i Barolo, Piemonte, Italia
Restaurantsjef Klar Ferdig Fisk, Bergen
Kjøkkenassistent Z-Clubs, Oslo (13 til 18 år gammel)