Gjete

Design

Trenger bedriften din en visuell identitet som resonnerer med målgruppa di? Kanskje trenger du bare et utvalg av symboler og ikoner som blir en del av merkevaren din?

Å ha en sterk og minneverdig tilstedeværelse er helt nødvendig for å bli sett og hørt.

Fra logoer og fargepaletter til typografi og grafiske elementer - sammen med vår samarbeidspartner Maren Borgan kan vi hjelpe deg med å skape en helhetlig visuell identitet som formidler din merkevares personlighet og verdier.

Ved hjelp av kreativitet og strategisk tenkning kan vi hjelpe deg med å bygge en solid merkevare og en visuell historie som resonnerer med målgruppa di.

Slik gjør vi det

For å sikre at vi får gjort en best mulig jobb for dere, anbefaler vi å starte samarbeidet med å gjennomføre et oppstartsmøte - enten fysisk eller digitalt.

På et slikt møte får vi kartlagt hvor skoen trykker, og hva det er dere trenger hjelp med helt konkret. Vi vil også prate mer utdypende om deres forventninger, i tillegg til å legge en plan for veien videre.

Så, hva nå?

Dersom du ønsker hjelp med å lage en visuell identitet for bedriften din, kan vi i Gjete hjelpe deg med dette. Send oss en e-post på sara@gjete.no.

4 grunner til å bruke Gjete som ditt neste kommunikasjonsbyrå
Les mer
Derfor etablerer vi Gjete
Les mer
Hvordan vet du om du har en god kommunikasjonsstrategi?
Les mer