Gjete

Foredrag - med kufluencer

Trenger du et kunnskapsløft innen bærekraftig landbruk? Eller har du et arrangement og behov for å fylle programmet med engasjerende kunnskapsformidling?

Kunnskap er makt, og kufluenceren vår aka Kirsti Winnberg deler mer enn gjerne av kunnskapen sin.

Med en fot i det urbane og en i det rurale ser vi norsk landbruk med skråblikket som kreves for å nå ut med budskap til flere enn bare egen menighet. Dette bruker vi også i våre foredrag. I tillegg til å få et kunnskapsløft eller nødvendig oppdatering, får du språket du kan bruke for å dele det videre - så folk faktisk gidder å høre!

Er du lei av foredrag du gjesper deg gjennom - og foretrekker heller noe som motiverer, gir deg arbeidslyst og får deg til å tenke nytt? Da bør du ta kontakt med oss!

Slik gjør vi det

Kirsti holder foredrag om en rekke tema:

1. Har maten skylda?

Om klimautslipp og matproduksjon og en samfunnsdebatt på ville veier. Hvordan kom vi dit og hva kan vi gjøre for å få en bedre debatt rundt maten, klima og bærekraften?

2. Hvordan snakke om landbruk så folk faktisk gidder å lytte

Lær hvordan du kan bryte ut av bobla hvor du bare diskuterer mot andre bønder i kommentarfeltet på Venner av Norsk Landbruk - og heller bruke tida på å faktisk nå ut til folk flest med budskapet at norsk mat er best i verden!

3. Klima og kjøtt

Kua får skylda for at verden står i brann. Hvorfor får den det? Og hvordan står det egentlig til med kua og de andre drøvtyggerne? Lær alle de gode argumentene du kan bruke neste gang du havner i debatt om kjøttet

4. Hvordan tenke positivt - når alt er negativt?

Kufluencer Kirsti Winnberg brenner for at norske bønder skal bli flinkere til å se seg selv utenfra. Nærmere bestemt at de skal se hvor sabla dyktige de er - og føle på mer selvtillit! Et fletteverk av høyenergisk engasjement, fun facts om norsk landbruk, personlige anekdoter og en god dose humor gir deg et foredrag litt utenom det vanlige. Vi kan garantere god stemning!

Så, hva nå?

Dersom du ønsker at Kirsti Winnberg holder et foredrag for deg og bedriften din, kan vi i Gjete hjelpe deg med dette. Send oss en e-post på sara@gjete.no.

Kirsti Winnberg begynner i Gjete
Les mer
Derfor etablerer vi Gjete
Les mer
4 grunner til å bruke Gjete som ditt neste kommunikasjonsbyrå
Les mer