Gjete

Nyhetsbrev

Er nyhetsbrev den beste kanalen for å nå ut til målgruppa di, men tiden strekker ikke til for å lage innholdet? Kanskje ønsker du å ta nyhetsbrevet ditt til neste nivå?

Et nyhetsbrev kan hjelpe deg med å øke salg og bevissthet, for dine nettsider eller blogg.

Det gir deg også muligheten til å nå ut til abonnentene dine med relevant og engasjerende innhold som havner rett i lesernes mailboks.

Fra design og layout til innholdsutvikling og distribusjon - vi kan ta hånd om deler av prosessen eller hele prosessen. La oss ta ansvaret for å lage engasjerende og relevante nyhetsbrev, så kan du fokusere på å utvikle virksomheten din.

Slik gjør vi det

Du bestemmer selv om du ønsker en fast avtale med oss, eller om det kun er snakk om utforming og drift av nyhetsbrev på prosjektbasis.

Uansett situasjon, anbefaler vi å starte samarbeidet med å gjennomføre et oppstartsmøte - enten fysisk eller digitalt. På den måten får vi kartlagt hvor skoen trykker, og hva det er dere trenger hjelp med helt konkret.

Da får vi også mulighet til å få oversendt nødvendige strategidokumenter. Dette er for å sikre at vi får gjort en best mulig jobb for dere. Vi vil også legge en plan for veien videre.

Så, hva nå?

Dersom du ønsker hjelp med å lage og drifte nyhetsbrev, kan vi i Gjete hjelpe deg med dette. Send oss en e-post på sara@gjete.no.

Hvordan vet du om du har en god kommunikasjonsstrategi?
Les mer
4 grunner til å bruke Gjete som ditt neste kommunikasjonsbyrå
Les mer
Tips som sparer deg for mye tid i en travel hverdag
Les mer