Gjete

Sosiale medier

Synes du det er vanskelig å holde liv i bedriftens kontoer på sosiale medier? For ikke å snakke om å holde deg oppdatert på de nyeste trendene? Kanskje trenger du bare en sparringspartner for å diskutere hvilket innhold dere bør lage?

Vi vet hvordan det føles at tiden ikke strekker til, at to do-lista er alt for lang, og at enkelte oppgaver må nedprioriteres.

Vi vet samtidig hvor viktig det i 2023 er at bedrifter har en tilstedeværelse på sosiale medier. I dag er “alle” på sosiale medier. En tilstedeværelse på sosiale medier er også et viktig verktøy for å bygge merkekjennskap, bli kjent med målgruppa di og drive med kundeservice. Lista er lang.

Vi Gjete har mye erfaring med å hjelpe kunder med å opprettholde en tilstedeværelse på sosiale medier. Vi kan hjelpe deg, enten det er snakk om å hjelpe til med alt fra å planlegge, produsere, publisere og analysere innhold, eller du kun trenger bistand til deler av prosessen. Vi tilpasser oss deg og ditt behov.

Slik gjør vi det

For å sikre at vi får gjort en best mulig jobb for dere, anbefaler vi å starte samarbeidet med å gjennomføre en oppstartsworkshop. Har dere allerede en strategi for sosiale medier? Da vil vi bruke tiden til å se over denne. Mangler dere en strategi? Da vil vi prioritere å bruke tiden på å lage en strategi.

I midten eller mot slutten av hver måned har vi et planleggingsmøte for neste måneds kommunikasjonsaktiviteter. På den måten sikrer vi forutsigbarhet både for dere og oss.

For å planlegge fremtidige kommunikasjonsaktiviteter anbefaler vi å bruke en innholdsplan. Dette er en strategisk plan som beskriver hva slags innhold som skal produseres, utvikles og distribueres over tid.

For å utnytte innholdet som blir laget, er vi store tilhengere av å gjenbruke innhold. Eksempel: skriver vi en artikkel for dere, kan vi enkelt ta ut hovedbudskapet i denne og finne ut hvordan dette innholdet bør formidles på Instagram, Story, Facebook eller LinkedIn også.

Så, hva nå?

Dersom du ønsker hjelp med å holde liv i sosiale medier-kontoene dine, kan vi i Gjete hjelpe deg med dette. Send oss en e-post på sara@gjete.no.

No items found.