Gjete

4 grunner til å bruke Gjete som ditt neste kommunikasjonsbyrå

Siv Hatlen Heimdal

Siv Hatlen Heimdal

February 6, 2023

Trenger du flinke kommunikasjonsfolk som kjenner mat- og landbruksnæringa? Da er det ingen grunn til å gå over bekken etter vann. Vi i Gjete kan gjøre jobben.

Vi vet mange aktører i mat- og landbruksnæringa sliter med å finne kommunikasjonsbyråer som forstår dem. Det er lenge siden alle hadde et søskenbarn på Gjøvik. 

Vi har til sammen 15 års erfaring med å kommunisere budskap om mat og landbruk, og har vært vikarer for mange av våre dyktige kollegaer rundt om i næringa.

Vi kjenner mat- og landbruksnæringa

Mest sannsynligvis kjenner vi godt til dere fra før. Vi vet hvem dere er og vi vet hva dere gjør. Det betyr at vi raskt kan sette oss inn i rutinene i avdelingen din og begynne å jobbe med en gang. 

Du trenger ikke bruke mange timene på opplæring med oss. Vi vet hvordan jordbruksforhandlingene funker eller hvilke avlsmål NRF har.

Du trenger ikke dobbeltsjekke alt vi gjør

Vi vet hvordan en norsk ku ser ut. Vi vet glade griser har krøll på halen. Vi vet hvordan norske kyllinger har det. Vi kommer derfor ikke til å velge illustrasjonsbilde av Holstein eller griser med kuperte haler. 

Du trenger ikke dobbeltsjekke alt vi gjør, fordi vi vet hva vi gjør.

Vi vet glade griser har krøll på halen. Vi kommer derfor ikke til å velge illustrasjonsbilde av griser med kuperte haler.

Vi er dyktige kommunikasjonsrådgivere

De ansatte i Gjete har lang erfaring som kommunikasjonsrådgivere og kan vise til gode svært resultater, både som ansatte og for våre kunder. 

Til sammen har vi jobbet med kommunikasjon i over 25 år. Vi kan tekstproduksjon, videoproduksjon, sosiale medier, podcast og enkel webdesign.

Vi er sykt effektive

Vi som er ansatte i Gjete har latt oss inspirere av norske bønder, og kan også skryte av vår effektivitet. Vi vet det er viktig for deg å få løst oppgavene raskt. Derfor planlegger vi arbeidet vårt slik at vi kan være maks effektive hele tiden. 

Vi i Gjete har hjulpet mange bedrifter med kommunikasjonsarbeidet sitt, og vi vil gjerne hjelpe deg også. 

Ta kontakt med sara@gjete.no så tar vi en prat om hvordan vi kan hjelpe deg med å oppnå resultatene du ønsker.