Gjete

Vi skriver

Prisliste for Gjete 2023

Gjete er et kommunikasjonsbyrå som kan mat og landbruk. Her finner du en oversikt over våre mest populære tjenester og hva de koster.

Les mer

Kirsti Winnberg begynner i Gjete

Kufluencer Kirsti Winnberg blir kommunikasjonsrådgiver i Gjete!

Les mer

Slik spriter du opp egen LinkedIn-profil

I dette blogginnlegget tar vi for oss hvordan du ved hjelp av fem enkle tips kan løfte din personlige profil på LinkedIn. 

Les mer

Sjekkliste for en engasjerende bedriftsside på LinkedIn

Hvordan får du mest mulig ut av din bedriftsside på LinkedIn? Vi har satt sammen en sjekkliste med totalt åtte tips for å hjelpe deg og din bedrift med å få mest mulig ut av deres bedriftsside på LinkedIn.

Les mer

5 grunner til å satse på LinkedIn i år

I omtrent et tiår har LinkedIn vært et sted hvor du oppdaterer profilen din hver gang du skal søke ny jobb. I 2023 har LinkedIn blitt det viktigste stedet for å bygge en profesjonell, personlig merkevare. Her er fem grunner til hvorfor.

Les mer

Er du klar for å lage en kommunikasjonsstrategi på fem dager?

Vil du slutte å kaste bort tid og penger må du jobbe etter en plan. På fem dager hjelper vi deg å lage en kommunikasjonsstrategi som faktisk funker.

Les mer

Trenger du en vikar til kommunikasjonsavdelingen som allerede er opplært?

Har du en ansatt som er blitt sykemeldt, skal i fødselspermisjon eller er overarbeidet? Trenger du en vikar som kan smette rett inn i arbeidsoppgavene uten opplæring eller introduksjon? Da er Gjete vikarbyrået for deg!

Les mer

Verktøy for å bli skikkelig kjent med målgruppa di

Hva er det som skiller en ok kommunikasjonsrådgiver fra en skikkelig god en? De skikkelig gode kommunikasjonsrådgiverne elsker målgruppa si og kan aldri få nok av dem.

Les mer

Hvordan vet du om du har en god kommunikasjonsstrategi?

En god strategi er en tydelig oppskrift som forklarer hva du skal gjøre for å oppnå bedriftens visjon og overordnede mål. Her er noen tips til deg for å sjekke av om du har en god strategi eller om det er på tide å gjøre noen justeringer.

Les mer

Derfor etablerer vi Gjete

Vi brenner for at flere skal verdsette, kjøpe og spise norsk mat. Derfor etablerer Myldring sammen med Rethink Food og Våren kommunikasjonsbyrået Gjete.

Les mer

4 grunner til å bruke Gjete som ditt neste kommunikasjonsbyrå

Trenger du flinke kommunikasjonsfolk som kjenner mat- og landbruksnæringa? Da er det ingen grunn til å gå over bekken etter vann. Vi i Gjete kan gjøre jobben.

Les mer