Gjete

Vi skriver

Bestillingskjema for tekst

Hvor tydelig er du på å kommunisere det du egentlig vil ha? Bruker du dette bestillingsskjema neste gang du ønsker deg en tekst kan vi nærmest garantere at du får det du bestiller.

Les mer

Slik skriver du en knakende god tekst

Følger du denne oppskriften fra vår seniorrådgiver Siv Heimdal vil resultatet alltid bli en knakende god tekst.

Les mer

Slik kommuniserer du troverdig om bærekraft

Bærekraft er på alles agenda. Her er seks tips til ting det er viktig å tenke over før du setter i gang med å snakke om bærekraft.

Les mer

Verktøy for å bli skikkelig kjent med målgruppa di

Hva er det som skiller en ok kommunikasjonsrådgiver fra en skikkelig god en? De skikkelig gode kommunikasjonsrådgiverne elsker målgruppa si og kan aldri få nok av dem.

Les mer

Tips som sparer deg for mye tid i en travel hverdag

Vil du komme deg gjennom dagens gjøreliste og fremdeles ha tid til å skravle med kollegaene dine? Sjekk disse tipsene som kan spare deg for mye tid i en travel hverdag.

Les mer

Slik får du kronikken din på trykk

Hvordan kan du få de rette folka til å lese kronikken din? Vi har samlet noen generelle tips som øker sjansen din til å få en kronikk på trykk.

Les mer

7 grunner til å lage en ny kommunikasjonsstrategi

Her er 7 grunner du kan videresende til sjefen din på hvorfor dere skal bruke tid og penger på å lage en kommunikasjonsstrategi

Les mer

Derfor etablerer vi Gjete

Vi brenner for at flere skal verdsette, kjøpe og spise norsk mat. Derfor etablerer Myldring sammen med Rethink Food og Våren kommunikasjonsbyrået Gjete.

Les mer

Hvordan vet du om du har en god kommunikasjonsstrategi?

En god strategi er en tydelig oppskrift som forklarer hva du skal gjøre for å oppnå bedriftens visjon og overordnede mål. Her er noen tips til deg for å sjekke av om du har en god strategi eller om det er på tide å gjøre noen justeringer.

Les mer

4 grunner til å bruke Gjete som ditt neste kommunikasjonsbyrå

Trenger du flinke kommunikasjonsfolk som kjenner mat- og landbruksnæringa? Da er det ingen grunn til å gå over bekken etter vann. Vi i Gjete kan gjøre jobben.

Les mer

Slik gjennomfører du en vellykket kommunikasjonsworkshop

Ved å invitere kollegaene dine til denne type workshop vil dere sitte igjen med en kommunikasjonstrategi som alle er fornøyde med.

Les mer

Er du klar for å lage en kommunikasjonsstrategi på fem dager?

Vil du slutte å kaste bort tid og penger må du jobbe etter en plan. På fem dager hjelper vi deg å lage en kommunikasjonsstrategi som faktisk funker.

Les mer

Trenger du en vikar til kommunikasjonsavdelingen som allerede er opplært?

Har du en ansatt som er blitt sykemeldt, skal i fødselspermisjon eller er overarbeidet? Trenger du en vikar som kan smette rett inn i arbeidsoppgavene uten opplæring eller introduksjon? Da er Gjete vikarbyrået for deg!

Les mer

Kirsti Winnberg begynner i Gjete

Kufluencer Kirsti Winnberg blir kommunikasjonsrådgiver i Gjete!

Les mer

Prisliste for Gjete 2023

Gjete er et kommunikasjonsbyrå som kan mat og landbruk. Her finner du en oversikt over våre mest populære tjenester og hva de koster.

Les mer