Gjete

Trenger du en vikar til kommunikasjonsavdelingen som allerede er opplært?

Siv Hatlen Heimdal

Siv Hatlen Heimdal

December 19, 2023

Har du en ansatt som er blitt sykemeldt, skal i fødselspermisjon eller er overarbeidet? Trenger du en vikar som kan smette rett inn i arbeidsoppgavene uten opplæring eller introduksjon? Da er Gjete vikarbyrået for deg!

Gjete er et kommunikasjonsbyrå som brenner for å fortelle gode historier fra norsk mat og landbruk. 

Vi har lang erfaring med å kommunisere budskap fra landbruket og har vært vikarer for mange av våre dyktige kollegaer rundt om i næringa. 

Mest sannsynligvis kjenner vi godt til dere fra før. Vi vet hvem dere er og vi vet hva dere gjør. Vi kan raskt sette oss inn i rutinene i avdelingen din og begynne å jobbe med en gang. 

Allround kommunikasjonsfolk

I Gjete er vi allround kommunikasjonsfolk som kan skrive artikler, legge ut saker på nettsiden deres, redigere enkle videoer, planlegge, produsere og publisere innhold på sosiale medier, sende ut nyhetsbrev, skrive kronikker med mer.

Vi kan gjøre de fleste rutineoppgaver som kommunikasjonsavdelingen har ansvaret for. 

Flekisble vikariater

Du trenger ikke forplikte deg til et langvarig vikariat ved å bruke oss. Vi kan jobbe på korte kontrakter fra en måned, tre måneder, seks måneder eller lengre - alt etter hva dere har behov for. 

Mange tror det blir veldig dyrt å bruke et byrå som vikarer. Men, det trenger ikke å bli det. Når du regner inn arbeidsgiveravgift, feriepenger og skatt så ser ikke regnestykket så stygt ut. 

I tillegg slipper du å bekymre deg for om de ansatte skal bli syke. Vi har alltid en kollega som kan ta over om noen skulle falle fra.

Vi hjelper deg gjerne

Dersom du tenker at dette kan være relevant for deg og din bedrift, håper vi du tar kontakt med oss. Vi i Gjete kan hjelpe deg.

Ta kontakt med Sara@gjete.no for å høre hva vi kan gjøre for deg!