Gjete

Tjenester

Gjete er et allsidig kommunikasjonsbyrå som kan løse de fleste kommunikasjonsoppgaver.

Kommunikasjonsstrategi

Vi kan hjelpe deg med å lage en kommunikasjonsstrategi som faktisk funker

Hadde det ikke vært deilig om alle i avdelingen jobbet etter de samme målene og snakket til de samme målgruppene? Det kan vi hjelpe deg med! Sammen med deg lager vi en god prosess rundt hvordan dere kan jobbe godt med å utvikle deres egne kommunikasjonsstrategi.

Les mer

Sosiale Medier

Vi kan hjelpe deg med å holde dine sosiale medier-kanaler oppdaterte og tilpasset målgruppa di 

Folkene i Gjete har over 20 års erfaring med å poste, analysere og drive sosiale medier-kontoer. Vi er best på Facebook, Instagram og LinkedIn. Men vi er ganske gode på de andre kanalene og.

Innholdsproduksjon

Vi kan hjelpe deg med å skrive artikler, kronikker og reportasjer som svarer på dine mål

Trenger du hjelp til å fylle nettsiden med innhold eller skrive kronikker som kommer på trykk? Vi elsker å skrive! Vi leverer innhold på kort tid, med høy kvalitet tilpasset de målene du har satt deg.

LinkedIn-kurs

Vi kan hjelpe deg med å bli rågod på LinkedIn!

Skal norsk mat og landbruksnæring lykkes i fremtiden trenger vi å tiltrekke oss de beste folka. Og de beste folka i 2023, de henger på LinkedIn! Som alle andre kanaler, har også LinkedIn sine do’s and dont’s. Algoritmen til LinkedIn fungerer litt annerledes enn de andre kanalene. En proff profil er også viktigere på LinkedIn enn for eksempel Facebook. Alle disse tipsene og triksene vil vi gjerne lære bort til deg!

Les mer

Ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker å høre mer om hva vi kan hjelpe deg med.

sara@gjete.no