Gjete

Klima, dyrevelferd og bærekraftkommunikasjon

Ingen andre kommunikasjonsbyråer kan like mye om klima, dyrevelferd og bærekraft i landbruket som  Gjete. En freidig påstand, kanskje, men likefullt sant.

Kirsti Winnberg forsket på ku og klima. Margrethe Brantsæter er veterinær med doktorgrad om dyrevelferd i norsk eggproduksjon. Siv Heimdal er en av grunnleggerne av Rethink Food.

Folk flest vet ikke forskjellen på biologisk og fossile utslipp eller hva som er viktigst for dyrevelferden. Vi vet at skal du nå frem med budskapet ditt, må man bruke ord og uttrykk som gir mening, og unngå stammespråk. Vi kan hjelpe deg å forenkle kompliserte budskap slik at du formidler på en måte som målgruppen din faktisk forstår. Og gidder lytte til.

Vi er ikke redde for å snakke om verken klima, dyrevelferd eller bærekrafttiltak i landbruket, fordi vi vet hva vi snakker om. 

Vi vet hva som er landbrukets gode historier. Vi vet hvor potensiale til forbedringer finnes. 

Vår anbefaling til landbruksaktører er at vi må slutte å sitte stille i båten, men å rope høyt om alt det bra arbeidet som er i gang. 

Vi skjønner at mange er redde for å få kjeft. Fra eierne og fra storsamfunnet. 

Men beste måten å tape en debatt på, er å ikke delta. Å ikke si noe, er faktisk ikke et alternativ. 

Trenger du hjelp med å komme i gang med kommunikasjon rundt klima, dyrevelferd og bærekraftkommunikasjon? Eller ønsker du en kompetent sparringspartner? Vi hjelper deg med hvordan du skal snakke uten at du tråkker i salaten. 

Send en e-post til margrethe@gjete.no for å høre hvordan vi kan hjelpe deg snakke mer om klima, dyrevelferd og bærekraft.

No items found.