Ingen andre kommunikasjonsbyråer kan like mye om klima, dyrevelferd og bærekraft i landbruket som Gjete. En freidig påstand, kanskje, men likefullt sant.
Margrethe Brantsæter er veterinær med doktorgrad om dyrevelferd i norsk eggproduksjon. Siv Heimdal er en av grunnleggerne av Rethink Food, som jobber med bærekraftig matsystemer i både grønn (landbruk) og blå (havbruk) sektor. Mari Hagerup har jobbet med bærekraftskommunikasjon i hele verdikjeden (både for landbruket og matindustrien) og vet hvilke krav som stilles til rapportering.
Folk flest vet ikke forskjellen på biologisk og fossile utslipp eller hva som er viktigst for dyrevelferden. Vi vet at skal du nå frem med budskapet ditt, må du bruke ord og uttrykk som gir mening, og unngå stammespråk.
Vi kan hjelpe deg å forenkle kompliserte budskap slik at du formidler på en måte som målgruppen din faktisk forstår. Og gidder lytte til. Uten å grønnvaske.
Vi er ikke redde for å snakke om verken klima, dyrevelferd eller bærekraftstiltak i landbruket, fordi vi har kompetanse.
Vi vet hva som er landbrukets gode historier. Vi vet også hvor potensiale til forbedringer finnes og jobbes med - hele tiden.
Vi vet at bærekraft er mer enn klima.
Landbruket er en del av løsningen, ikke av problemet. Landbruket står ikke stille!
Trenger du hjelp med kommunikasjon rundt klima, dyrevelferd og bærekraft? Eller ønsker du en kompetent sparringspartner? Vi hjelper deg med hvordan du skal snakke uten å tråkke i salaten.
Send en e-post til margrethe@gjete.no for å høre hvordan vi kan hjelpe deg snakke mer om klima, dyrevelferd og bærekraft.