Gjete

Gjete ble etablert i oktober 2022 av Myldring, Våren og Rethink Food. Vi har i dag to faste ansatte og bidragsytere fra Gjetes eiere.

Vi holder til på Tøyen Factory og betjener kunder som Stiftelsen Norsk Mat, TINE, Norsk Fjørfelag, DyrePrat og Rethink Food.

Gjete er et selskap med stort potensiale og har som visjon at flere må spise, kjøpe og verdsette norsk mat.

Gjeterne

Trykk på bildene for å bli bedre kjent med oss.

Margrethe Brantsæter

Daglig leder

Margrethe er veterinæren som bytta hest og fjørfe med kommunikasjon.

margrethe@gjete.no

Kirsti Winnberg

Fagkonsulent og kommunikasjonsrådgiver

Kirsti er kuinfluenceren fra Trøndelag.

kirsti@gjete.no

Siv Hatlen Heimdal

Senior kommunikasjonsrådgiver

Siv Heimdal er bydama som forelsket seg i norsk matproduksjon.

siv@gjete.no

Synnøve Hokholt Sagafos

Styreleder

Synnøve Sagafos er siviløkonomen som kan skryte av 0,2% selvforsyningsgrad fra egen hage

synnove@gjete.no

Sara Skjoldnes Adams

Kommunikasjonsrådgiver

Sara Skjoldnes Adams er den kreative hjernen som er en mester på å se muligheter der andre ser problemer.

sara@gjete.no

Ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker å høre mer om hva vi kan hjelpe deg med.

margrethe@gjete.no