Gjete ble etablert i oktober 2022 av Myldring, Våren og Rethink Food. Vi har i dag to faste ansatte og bidragsytere fra Gjetes eiere.
Vi holder til på Tøyen Factory og betjener kunder som Stiftelsen Norsk Mat, TINE, Norsk Fjørfelag, DyrePrat og Rethink Food.
Gjete er et selskap med stort potensiale og har som visjon at flere må spise, kjøpe og verdsette norsk mat.
Trykk på bildene for å bli bedre kjent med oss.
Daglig leder
Margrethe er veterinæren som bytta hest og fjørfe med kommunikasjon.
margrethe@gjete.noFagkonsulent og kommunikasjonsrådgiver
Kirsti er kuinfluenceren fra Trøndelag.
kirsti@gjete.noSenior kommunikasjonsrådgiver
Siv Heimdal er bydama som forelsket seg i norsk matproduksjon.
siv@gjete.noStyreleder
Synnøve Sagafos er siviløkonomen som kan skryte av 0,2% selvforsyningsgrad fra egen hage
synnove@gjete.noKommunikasjonsrådgiver
Sara Skjoldnes Adams er den kreative hjernen som er en mester på å se muligheter der andre ser problemer.
sara@gjete.noTa gjerne kontakt med oss dersom du ønsker å høre mer om hva vi kan hjelpe deg med.