Gjete

Innholdsproduksjon

Har du alt for mye å gjøre, men for lite tid? Stresser du over at du aldri får skrevet den artikkelen du har planlagt i lang tid, eller at du aldri får laget det innlegget til LinkedIn som sjefen maser om?

Vi vet hvordan det føles når tiden ikke strekker til. Hvor kjipt det er når alle de gode ideene dine aldri kommer til livet. Vi vet også hvor godt det føles å kunne gå hjem for dagen i viten om at dagens arbeidsoppgaver er fullførte.

Trenger du hjelp med å lage kreative blogginnlegg, skrive informative fagartikler eller lage fengende innlegg til sosiale medier? Vi har kompetansen som trengs for å skape engasjerende og relevant innhold til målgruppa di - slik at du kan bruke tiden din på det du faktisk MÅ gjøre.

Slik gjør vi det

Du bestemmer selv om du ønsker en fast avtale med oss, eller om du kun ønsker hjelp til innholdsproduksjon på prosjektbasis.

Uavhengig av behov, anbefaler vi å starte samarbeidet med å gjennomføre et oppstartsmøte - enten fysisk eller digitalt. På den måten får vi kartlagt hvor skoen trykker, og hva det er dere trenger hjelp med helt konkret.

Da får vi også mulighet til å få oversendt nødvendige strategidokumenter. Dette er for å sikre at vi får gjort en best mulig jobb for dere. Vi vil også legge en plan for veien videre.

Så, hva nå?

Dersom du ønsker hjelp med å produsere engasjerende og relevant innhold, kan vi i Gjete hjelpe deg med dette. Send oss en e-post på sara@gjete.no.

4 grunner til å bruke Gjete som ditt neste kommunikasjonsbyrå
Les mer
Bestillingskjema for tekst
Les mer
Slik skriver du en knakende god tekst
Les mer