Gjete

Konferansier, foredragsholder og debattledelse

Ønsker du en over snittet entusiastisk foredragsholder som vet å engasjere, og med lang erfaring innen formidling av brennaktuelle saker for landbruket? Er du lei av foredrag du gjesper deg gjennom - og foretrekker heller noe som motiverer, gir deg arbeidslyst og får deg til å tenke nytt? Da bør du ta kontakt med oss!

Kirsti Winnberg

Trenger du et kunnskapsløft innen bærekraftig landbruk? Eller har du et arrangement og behov for å fylle programmet med engasjerende kunnskapsformidling?

Kunnskap er makt, og kufluenceren vår aka Kirsti Winnberg deler mer enn gjerne av kunnskapen sin.

Med en fot i det urbane og en i det rurale ser vi norsk landbruk med skråblikket som kreves for å nå ut med budskap til flere enn bare egen menighet. Dette bruker vi også i våre foredrag. I tillegg til å få et kunnskapsløft eller nødvendig oppdatering, får du språket du kan bruke for å dele det videre - så folk faktisk gidder å høre!

Margrethe Brantsæter

Margrethe har lang erfaring som foredragsholder og formidler. Hun er vant til å snakke foran store forsamlinger, alt fra bønder, forskere, studenter og mer. Hun har også vært konferansier for Fjørfedagene seks år på rad.

Eksempler på temaer vi gjerne formidler er: 

- Har maten skylda? Om klimautslipp og matproduksjon og en samfunnsdebatt på ville veier. Hvordan kom vi dit og hva kan vi gjøre for å få en bedre debatt rundt maten, klima og bærekraften?

- Hvordan snakke om landbruk så folk faktisk gidder å lytte? Lær hvordan du kan bryte ut av bobla hvor du bare diskuterer mot andre bønder i kommentarfeltet på Venner av Norsk Landbruk - og heller bruke tida på å faktisk nå ut til folk flest med budskapet at norsk mat er best i verden!

- Klima og kjøtt. Kua får skylda for at verden står i brann. Hvorfor får den det? Lær alle de gode argumentene du kan bruke neste gang du havner i debatt om kjøttet

- Hvordan tenke positivt - når alt er negativt? Vi brenner for at norske bønder skal bli flinkere til å se seg selv utenfra. Nærmere bestemt at de skal se hvor sabla dyktige de er - og føle på mer selvtillit! Et fletteverk av høyenergisk engasjement, fun facts om norsk landbruk, personlige anekdoter og en god dose humor gir deg et foredrag litt utenom det vanlige. Vi kan garantere god stemning!

- Dyrevel-hva for noe? Forvirra på hva dyrevelferd egentlig er? Kan dyrevelferd ivaretas for husdyra våre? Hvordan skal man navigere i en stadig mer polarisert debatt? Dette foredraget tar for seg dyrevelferd og formidler et komplisert fagfelt som det menes, tenkes og synes masse om, på en lettfattelig og faglig forankret måte. Vi må tørre å snakke ærlig om dyrevelferd - uten å grønnvaske!

Ønsker du å leie oss inn som konferansier, foredragsholder eller som debattleder? Send en e-post til margrethe@gjete.no eller kirsti@gjete.no for å finne ut mer av hvordan vi kan bidra til ditt arrangement.

No items found.