Gjete

Gjete søker byråleder/daglig leder

Sara Skjoldnes Adams

Sara Skjoldnes Adams

September 15, 2023

Vi er på leit etter deg som er initiativrik, samvittighetsfull, raus og ansvarlig til å lede kommunikasjonsbyrået som kan mat og landbruk. 

Gjete skal vokse og vi har kommet dit at vi trenger en byråleder eller daglig leder.

Vi ser etter en person som kan lede teamet, fronte Gjete eksternt, få inn salg og prosjekter og levere gode resultater for kundene våre. 

Helt ærlig, vi kunne tenkt oss en person som kan kommunikasjonsfaget, kjenner landbruksnæringa, vet hva det går i å være konsulent og har ledererfaring. 

Meen, så skjønner vi at folk som har denne bakgrunnen ikke vokser på trær. 

Den viktigste egenskapen vår nye byråleder må ha er et brennende ønske om å utvikle Gjete sammen med eierne. Vi er på jakt etter en person som vil ta et gründerselskap til å bli et etablert selskap. Som vil hjelpe oss med å vokse. Som vil fortelle alle som vil høre om hvor fantastisk Gjete er. 

Kundeløftet vårt er: Du trenger ikke forklare hvordan norsk landbruk til oss. Derfor har vi høyt oppe på ønskelista vår at du kjenner landbruksnæringa godt. 

Vi vet at mange bedrifter ikke gidder å bruke tre uker på å forklare konsulenter om markedsregulering og kanaliseringspolitikk. De orker ikke å dobbeltsjekke alle Instagram-poster om bildene er av Norsk Rødt Fe eller Holstein. De vil bare ha jobben gjort. Ingen spørsmål om tollkvoter. Ingen bilder av griser med kuperte haler. 

Gjete er jo først og fremst et kommunikasjonsbyrå, ikke et landbruksbyrå. Derfor ser vi også etter en person som kan kommunikasjonsfaget. Som skjønner at kommunikasjon er et kraftfullt verktøy. Som vet hvordan vi spisser budskap etter målgruppa og at vi ikke anbefaler kanaler fordi kidsa er på TikTok. 

Gjete er ingen kommunikasjonsavdeling. Vi er en gjeng med konsulenter. Derfor hadde det vært kjekt med erfaring fra konsulentbransjen. Men, dette setter vi som prioritet nummer fire. 

Og så var det dette med ledererfaring, da. Vi tror at om du er initiativrik, samvittighetsfull, raus og ansvarlig så vil du naturlig være en god leder. 

Kanskje vokser du på trær og huker av alle disse ønskene? Da vil vi høre fra deg. Kanskje huker du av noen av disse ønskene, men ønsker å utvikle deg. Vi vil høre fra deg!  

Ta kontakt med Sara Skjoldnes ved å sende en epost til sara@gjete.no eller ring på telefon 95831897

Om Gjete:

Gjete ble etablert i oktober 2022 av Myldring, Våren og Rethink Food. Vi har i dag to faste ansatte og bidragsytere fra Gjetes eiere. Vi holder til på Tøyen Factory og betjener kunder som Stiftelsen Norsk Mat, TINE, Norsk Fjørfelag, DyrePrat og Rethink Food. Gjete er et selskap med stort potensiale og har som visjon at flere må spise, kjøpe og verdsette norsk mat.