Gjete

Margrethe Brantsæter er i gang som daglig leder i Gjete

Siv Hatlen Heimdal

Siv Hatlen Heimdal

February 23, 2024

Vi tror det nesten ikke selv, men en av landbrukets aller kuleste har sagt ja til å bli daglig leder i Gjete.

Vi ønsket oss en daglig leder som var initiativrik, samvittighetsfull, raus og ansvarlig til å lede kommunikasjonsbyrået som kan mat og landbruk. Tror du ikke vi fikk full match med vår nyeste ansettelse?! 

Margrethe Brantsæter er en av landbrukets smarteste damer. Hun har en doktorgrad i dyrevelferd og har over 5 års erfaring som daglig leder i én av landbrukets organisasjoner.

Få kjenner landbruksnæringa like godt som Margrethe. Som daglig leder av Norsk Fjørfelag har hun deltatt i mange av landbrukets viktigste prosesser. Hun har sittet tett på og kjenner de politiske systemene rundt landbruket godt. 

Margrethe vet godt hvordan det jobbes opp mot jordbruksforhandlinger, hvordan markedet for kjøtt og egg fungerer, med hovedvekt på hvordan verdikjeden for fjørfekjøtt og egg funker, hvordan landbruket er organisert og hvilke debatter landbruket står i akkurat nå. 

På grunn av sin enorme arbeidskapasitet og stå på vilje har hun vunnet mange kamper for fjørfenæringa. Hun mener kommunikasjon er et viktig verktøy for at den norske bonden skal kunne opprettholde matproduksjon som produseres med god dyrevelferd og bærekraft.

Noe av det vi beundrer med Margrethe er hvordan hun bygger møteplasser og får folk til å trives. FJØRFEDAGENE har vært en suksess fra starten av, mye på grunn av Margrethes sinnssyke evner som prosjektleder. 

Margrethe har engasjert seg i debatten rundt bærekraftig mat. Hun kjenner godt til de store dilemmaene som landbruket står i. 

Du ringer til Margrethe hvis du trenger: 

  • Hjelp til å tenke strategisk i en vanskelig situasjon 
  • Få oppmerksomhet av landbrukets organisasjoner 
  • Hvordan jobbe politisk 
  • En prosjektleder med STÅLKONTROLL 
  • Noen til å være konferansier eller debattleder 

Kjapp CV: 

  • Utdannet veterinær fra Norges Veterinærhøgskole 
  • Har skrevet en doktorgrad om dyrevelferd for høns  
  • Vært daglig leder i Norsk Fjørfelag i 5 år 
  • Kommer fra stillingen som generalsekretær i Veterinærforeningen. 

Margrethe starter 1. januar.